• Groote Lindt JO10-2 sluit seizoen winnend af

 • Afgelopen zaterdag stond, net als voor de meeste voetbalteams, alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Voor onze jongens en meiden was Sportvereniging Oranje Wit wederom de tegenstander maar deze keer een andere selectie als opponent.  

  In een bloedstollende wedstrijd waarin de doelpunten over en weer vielen en wij de beste en meeste kansen kregen kwam het seizoen tot een apotheose op de slotdag en stapte onze kanjers met een 7-8 overwinning van het Dordtse veld af.  

  Voor het 2e seizoen achtereen heeft dit team in dezelfde samenstelling getraind en gespeeld en zijn ze onder bezielende leiding van Raymond Klootwijk en Martijn Stoop  verder gegroeid. Bij vlagen wordt er oogstrelend gespeeld en soms is het niet om aan te gluren. Wispelturigheid die hoort bij jeugdvoetbal in deze leeftijd. Maar het is mooi om te zien dat elke individu voetbaltechnisch groeit en de opleiding van VV Groote Lindt in de lift zit.  

  Langs deze weg wil ik namens alle supporters de trainers bedanken voor hun kunde, fanatisme, geduld, gedrevenheid, oprechtheid, passie en compassie. En danken we onze Teammanager, Raymond de Weerdt, voor zijn organisatorische skills op de achtergrond om randzaken in goede banen te leiden.  

  We hebben nog wat toernooien met elkaar af te werken en gaan ervan uit daar succesvol te kunnen zijn, om vervolgens het seizoen gezellig af te sluiten en het 6-tegen-6 voetbal achter ons te laten.  

  Volgend jaar maken Koen, Mirre, Nienke, Jayden, Jacco, Jayden en Jesse de overstap naar JO11 en zullen ze 8-tegen-8 gaan spelen over een half veld. Een nieuwe stap in de opleiding waarbij nieuwe teams gevormd moeten worden. Ik wens iedereen alvast een fijne vakantie en veel plezier in het volgende seizoen.