• Groote Lindt JO10-2 -- Nieuw Lekkerland JO10-2.

 • Het was een frisse maar zonnige ochtend.  Het team en de supporters hadden er zin in, en begonnen iets voor tijd aan de wedstrijd.  Vanaf het eerste fluit signaal waren Nienke, Mirre Jayden K, Jayden de W, Jacco duidelijk goed wakker. Er werd meteen goed verdedigd en aangevallen. De bal ging op en neer van de ene naar de andere helft van het veld. Zo had Koen in het begin al een paar mooie reddingsacties. Jesse mocht als eerste wissel nog even wachten maar die zou zeker later in de wedstrijd zijn doelpunten weer pakken.  

  Het was duidelijk dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. 

  Groote Lindt kwam door een mooie actie van de zijkant met een voorzet naar de vrije man op een 1 ?? 0 voorsprong.

  Na een paar kansen van beide teams stond het na een klein kwartiertje spelen 2-2. We gingen rusten met een stand van 4-2. 

  De tweede helft bleef het vrij gelijk opgaan. Er werd in het begin niet gescoord. We hoorden de trainer van de tegenpartij roepen dat ze lange ballen gingen geven en ze meer mochten gaan schieten. Dit pakte niet goed uit voor het thuis spelende team.  Door een beetje een "geluks-bal" (net in de verre hoek rolde)  werd het zelfs nog 4-4. Maar net zoals het begin van de wedstrijd bleef Groote Lindt goed verdedigen en aanvallen.  De wedstrijd eindigde in een 5-5 gelijk spel. 

  Na het penalty schieten moesten de tenues gewassen worden want om half drie moest iedereen paraat staan om bij het 1e  elftal "Team van de week" te zijn.  Nadat in de rust de penalty’s waren genomen en de frietjes opgegeten waren hadden een aantal spelers nog steeds niet genoeg van de voetbal en konden ze zich nog bewijzen bij het Lichtjes toernooi bij de andere 2 teams van JO-10. 

  Wilt u volgende week JO10-2 een keer zien spelen en/of  aanmoedigen dan kan dat,  ze spelen dan om 9.45 uur een thuiswedstrijd.