• Groote Lindt Jo 13-2 wint van koploper.

 • Het was een zinderende zaterdagmiddag op het veld van Groote Lindt, waar de spanning voelbaar was. De jongens en dame van Groote Lindt stonden klaar voor de strijd tegen het onverslaanbare vv Papendrecht, zonder Batu en Maxim, maar met de onverzettelijke Tijmen en Vinz in de gelederen. 

  Vanaf het eerste fluitsignaal was het een waar spektakel, waarbij Groote Lindt en Papendrecht elkaar geen duimbreed toegaven. Ondanks een vroege achterstand, rechtten de Lindtenaren hun ruggen en vochten ze voor iedere bal. De ruststand van 3-4 leek niet helemaal rechtvaardig voor Papendrecht, maar de Lindtenaren bleven gefocust en lieten zich niet van de wijs brengen. 

  Na de rust was het Groote Lindt die de touwtjes stevig in handen nam. Onverstoorbaar en vastberaden weerstonden ze het fysieke spel van Papendrecht, terwijl ze zelf bleven combineren en creĆ«ren. De frustratie bij de tegenstander groeide, wat resulteerde in gele en zelfs rode kaarten voor onsportief gedrag. 

  Met een fantastische collectieve inspanning sleepte Groote Lindt uiteindelijk een welverdiende overwinning uit het vuur. Een ware teamprestatie waarbij alle spelers schitterden. Het eindsignaal klonk met een glorieuze 7-4 op het scorebord, tot groot genoegen van het publiek. 

  De helden van Groote Lindt: Aaron, Adnan, Ahmed, Brandon, Cas, Jakko, Jim (keeper), Senna (captain), Shane, Thijs, Tiemen, Tijmen en Vinz. Onder leiding van de gedreven trainers Richard van Die en Martijn Kreukniet hebben zij geschiedenis geschreven op het veld van Groote Lindt. Toppers!!!

  Maar de ware man of the match was dit keer scheidsrechter Koen van Die, die als een ware maestro de wedstrijd in goede banen heeft geleid, ondanks de storm van verwensingen aan zijn hoofd. Hij verdient een staande ovatie voor zijn onverstoorbare optreden en tomeloze inzet. Bedankt, scheids! Jij maakt het spel nog mooier!