• Groote Lindt hersteld zich in Hekelingen

• Na een week geen competitieverplichtingen stond de wedstrijd tegen promovendus Hekelingen op het wedstrijdprogramma. Het was voor Groote Lindt zaak om na twee nederlagen op rij (ZBC’97 uit en Internos thuis) weer een keer de volledige drie punten te pakken. Met de nodige afwezigen spelers was het puzzelen voor hoofdtrainer Randall Neeskens. Groote Lindt startte met Lucas Vrijhof vanuit Groote Lindt 2 en een eindelijk fitte Mourad Afras in de basis. Hekelingen begon fel en goed aan de wedstrijd waardoor er binnen 10 minuten een 2-0 stand op het scorebord. Groote Lindt moest direct in de achtervolging en slaagde daar voor rust volledig in. Met doelpunten van Thom Hoogakker, Moustakim Atlagh, Mourad Afras en aanvoerder Nasir el Arbaoui was er een 2-4 ruststand bereikt. Na rust werd het spel er niet beter op maar de ingevallen Youri visser kon de 2-5 eindstand op het wedstrijdformulier zetten. Naast Youri Visser was er in de tweede helft ook nog ruimte in het elftal voor de JO19-spelers Eaun Wattimena en Jaro Miog. Groote Lindt zit dus weer op de goede weg en zal komende zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Rhoon dit willen voort zetten. Na hopelijk de 1/8 WK-finalewedstrijd van Nederlands elftal om 16.00 uur zal DJ Stinion de draaitafels starten voor weer een Derde helft in sfeervolle kantine. Ook de inmiddels bekende Pizzabus zal om 19.30 uur weer komen voorrijden op onze accommodatie.