• Groote Lindt haalt drie punten op in Meerkerk

• Na de thuiswinst tegen Streefkerk wist Groote Lindt ook in en tegen Meerkerk de volle winst naar zich toe te trekken. Op een zeer slecht veld, inclusief tractorsporen, was er niet te voetballen. De thuisploeg speelt dan ook een soort kracht voetbal met kick en rush. Groote Lindt startte voorzichtig en de beginfase was er dan ook één van aftasten van de tegenstander. Wederzijds werd de kracht getoond en waren er direct een aantal blessurebehandelingen. Marcel van Berkel was het belangrijkste slachtoffer en moest ruim voor rust worden gewisseld.  Het was Groote Lindt die de score wist te openen. Vanuit een laag voorgegevens hoekschop was het Danny Bos die de bal in de korte hoek wist binnen te tikken: 0 - 1. Direct daarna aan de andere kant van het veld een gemakkelijk gegeven vrije trap. De speler uit Meerkerk passeerde de zwijndrechtse keeper met een uitstekend schot: 1 - 1. Groote Lindt was hierdoor niet van slag en ging door met het zoeken naar de leiding in de wedstrijd. Met een prima steekbal op Kevin van Pelt stond de 1 - 2 dan ook snel op het scorebord. Voor de 2 - 2 had Meerkerk de hulp van warrig leidende scheidsrechter nodig. Wederom een door Meerkerk "versierde"en dus door de scheidsrechter gemakkelijk gegeven vrije trap die door Meerkerk strak werd ingeschoten. Direct na rust komt Groote Lindt op een 2 - 3 voorsprong. Wederom wordt spits Kevin van Pelt instelling gebracht en door zelf goed door te zetten valt de bal in het Meerkerkse doel. Daarna kenmerkt het duel zich door veel strijd en irritaties. Het gevolg van het slechte veld waarop combinatievoetbal niet mogelijk was en scheidsrechtelijke dwalingen. Groote Lindt wist de Meerkerkse storm van kracht en inzet in de laatste 15 minuten te weerstaan door als team de voorsprong en dus de drie punten te verdedigen.

Door deze winst blijf Groote Lindt gedeeld koploper in de competitie. De periodetitel moet echter worden overgelaten aan Arkel  (na winst van De Zwerver)dat met een beter doelsaldo de eerste periode wist af te sluiten.