• Groote Lindt gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

 • Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,00, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. 

  Bepaal mee welk doel we kiezen

  Dit jaar hebben we drie doelen voor ogen. We vragen je een doel te kiezen waar jij graag onze Grote Clubactie opbrengst voor wil inzetten. Kies uit: 

  1. Voetbalclinic met een BN’er of,

  2. Funpark op de Lindt zoals een stormbaan met zeephelling of,

  3. Bankjes langs de velden en extra meubilair voor het terras. 

  Klik hier om direct naar de poll te gaan.

   

  Op 10 oktober maken wij bekend welk doel jullie met z’n allen hebben gekozen.

  Help jij mee het gekozen doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving? Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken! 

  Verkoop en win!
  Je kunt vette prijzen winnen met het verkopen van je loten. 

  We hopen zoals ieder jaar een kerstrad te organiseren waar we de beste verkopers en het best verkopende team bekend maken. Iedere jeugd verkoper wint sowieso met het kinderrad een prijs! We laten nog weten wanneer we het kerstrad organiseren. 

  Het best verkopende team ontvangt van Groote Lindt een uitje. Te weten Bungee voetbal: een leuke teamactiviteit die ook goed is voor de lachspieren.

  En de beste verkopers maken kans op onder andere een PS4 kaart of draadloze oortjes. 

  Verantwoord loten verkopen 

  Verkoopboekje
  Jeugdleden kunnen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. 

  Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Op de bar in de kantine staat vanaf zaterdag 26 september een schatkist waar je het boekje in kan doen. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt!

  Superlot
  Wil je als seniorenteam ook een steentje bijdragen? Koop dan ons Superlot! Met een Superlot t.w.v. € 150,00 verkoop je 50 loten ineens. Dit is dus direct € 120,00 voor het gekozen doel. Bekijk het filmpje en je weet hoe het werkt. Wil je een Superlot kopen, neem hiervoor contact op met het GCA team van Groote Lindt "gca@grootelindt.nl".

  Online verkoop
  Ga je liever niet langs de deuren?
  Deel dan simpelweg de link naar de Groote Lindt verkooppagina https://lot.clubactie.nl/lot/vv-groote-lindt/401956  via WhatsApp, social media en e-mail en voilà: je verkoopt loten. 

  Tenslotte
  Dus vanaf zaterdag 19 september mag je de loten verkopen. Wij wensen je heel veel succes toe met de verkoop, en als je het verkoopboekje in gaat zetten … dan graag wel verantwoord:

  - Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur en
  - Vraag kopers de loten online te kopen.

  Houd onze socials in de gaten, want we gaan jullie verkopers in het zonnetje zetten!

  Met vriendelijke groet,

  Het GCA team: Leslie Klootwijk, Marlies Kok, Sabrina de Weerdt, Pim Ruijs, Rob vd Pol, Ingrid Berkhof, Michel Meijers, Jolanda Mol, Tamara Schiedon