• Groote Lindt en ING verlengen sponsorcontract tot en met 2023

 • Groote Lindt en ING blijven na zes succesvolle jaren ook de komende drie jaar samenwerken. Het sponsorcontract met de bank is per 1 september 2021 verlengd. ING verlengt de komende tijd de contracten met meer dan 500 amateurvoetbalverenigingen. Groote Lindt is blij met het vertrouwen van ING om ook de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal.

  Bijzondere tijd
  Voorzitter Robert Kreukniet: “We zijn ontzettend trots op de verlenging van het sponsorcontract, juist in deze bijzondere tijd ligt het accent op jeugdvoetbal. Door de weeks trainen en op zaterdag wedstrijdvormen. Groote Lindt is een familiaire club die het hele gezin bij de vereniging betrekt en bij alle lagen van de organisatie. Naast voetbal organiseert Groote Lindt vele activiteiten voor alle leeftijden".

  "Wanneer alles weer normaal gaat, introduceren we een extra avond speciaal voor meiden. Met behulp van de sponsoring kunnen wij ons onder andere onderscheiden door voetbal nog aantrekkelijker te maken voor meiden bij VV Groote Lindt. Zo maken wij de vrijdagavond, ‘meidenavond’, hebben we een dedicated meidenkleedkamer en hebben we een vrouwelijk bestuurslid in ons midden. We kijken uit naar weer een mooie samenwerking met ING de komende jaren”, aldus Kreukniet.

  Met voetbal bezig zijn
  Steven Sedee, manager sportsponsoring ING: “We zijn er trots op dat we juist in deze tijd de amateurverenigingen kunnen blijven steunen. Zij zijn de basis van het Nederlandse voetbal. Het is belangrijk voor het succes van het Nederlandse voetbal dat de amateurclubs hier hun rol in pakken. Zij hebben de kennis, kunde en faciliteiten in huis om het jeugdvoetbal aan te bieden en verder te ontwikkelen. ING wil daarbij als hoofdsponsor van de KNVB en het Nederlandse voetbal alle voetballiefhebbers (jong en oud, man en vrouw, speler of fan) zo goed mogelijk faciliteren zodat zij dat kunnen doen wat zij het liefste doen: met voetbal bezig zijn".