• Groote Lindt duidelijk te sterk in Vuren. Eindstand 0-3

• Afgelopen zaterdag mocht Groote Lindt op bezoek in Vuren om bij de plaatselijke v.v. Vuren aan te treden. Voorafgaand staan beide ploegen er gelijk voor met evenveel punten. En aangezien het een uitwedstrijd is verwachtte De Lindt op voorhand een moeilijke wedstrijd.

In de eerste helft werd echter duidelijk dat Groote Lindt voetballend vaardiger was dan de gastheren die het met name in opportunistisch voetbal zochten. De verdediging van De Lindt waar op het laatste moment nog een wijziging moest worden doorgevoerd gaf echter geen krimp. Enkel met schoten van afstand kon Vuren het doel bestoken. Groote Lindt rammelde bij Vuren ook nadrukkelijk aan de poort en een goal kon niet uitblijven. Het was Silvano Domacasse die de 0-1 op het scorebord bracht halverwege de eerste helft. Groote Lindt verzuimde daarna om de voorsprong uit te breiden en ging met een 0-1 voorsprong aan de thee.

De tweede helft begon Groote Lindt hoopvol. Een enorme kans kon echter niet worden benut. Het blijft dan altijd oppassen voor een tegentreffer maar gelukkig was het opnieuw Silvano Domacasse die koelbloedig 0-2 scoorde. Groote Lindt liet de teugels vieren en Vuren kreeg nog een enorme kans op de aansluitingstreffer maar deze ging voorlangs. Ook een knal van de slimme linksbuiten kon ternauwernood via de vingertoppen van Raymond Klootwijk tot hoekschop worden verwerkt. Na deze waarschuwingen was het vuurtje gedoofd bij de thuisclub en was het slotakkoord voor Patrick Tukker die met een prachtige boogbal in de verre hoek de 0-3 scoorde.

Helaas bleef de teller daar hangen en hoewel Groote Lindt zeker geen grootse wedstrijd speelde was het afgelopen zaterdag wel te sterk voor Vuren waarbij moet worden aangetekend dat zij naar verluidt voor hun 2 belangrijke krachten miste.

Aanstaande zaterdag opnieuw een uitwedstrijd. We gaan op bezoek bij v.v. Schelluinen. Een belangrijke wedstijd omdat de verschillen langzaam maar zeker zich gaan aftekenen. De Lindt bevindt zich op een gedeelde derde plaats en wil graag deze positie houden of zelfs verbeteren.