• Groote Lindt 2 stunt weer in derbywedstrijd tekst: Cees van Heeren

• In de inhaalwedstrijd bij VVGZ 2 stuntte Groote Lindt 2 opnieuw. Het klopte de hoog geklasseerde tegenstander namelijk met 1-2. Door dit resultaat is het team van de na dit seizoen vertrekkende trainer Ron van der Neut er nu al van verzekerd, dat het ook volgend seizoen weer mag uitkomen in de reserve hoofdklasse.

Al na enkele minuten spelen kwam Groote Lindt 2 op een voorsprong te staan. Rick Schuurmans penetreerde het strafschopgebied in en werd daarin onreglementair afgestopt. De terecht toegekende penalty werd door Bodhi Kraaijeveld benut 0-1.
    Iets over halfweg de eerste helft kwam VVGZ op gelijke hoogte toen de bal via de knie van Mourad Afras in het doel belandde. Tien minuten voor het rustsignaal kwam Groote Lindt weer op een voorsprong. Een verre uittrap van doelman Roland Rijckevorst bereikte Martin Weijer en uit diens voorzet was het opnieuw Bodhi Kraaijeveld die de stand op 1-2 bracht en zijn persoonlijke score op drie in de competitie bracht.

In de tweede helft was VVGZ 2 de bovenliggende partij en zocht nadrukkelijk de aanval. Echter de verdediging van De Lindt stond goed en gaf eigenlijk niets weg. De beste kans was nog voor de Bakestein bewoners, toen invaller Jimmy de lat trof.
    Na acht minuten blessuretijd in de tweede helft was de eindstand 1-2.

Door dit resultaat kan Groote Lindt de resterende zes competitiewedstrijden met een gerust gevoel uitspelen. Ook volgend seizoen komt men in de hoogst mogelijke klasse uit.
    Hoewel het team van de drie Zwijndrechtse teams in deze klasse het laagst geklasseerd staat mag het zich feitelijk wel de kampioen van het dorp noemen. Immers eerder werd ook al gewonnen bij Pelikaan 2, terwijl er thuis ook gewonnen werd van deze buurman en gelijkgespeeld tegen VVGZ 2. Uitermate knap dus van een vereniging, waarvan het eerste elftal in de derde klasse uitkomt.