• Groote Lindt 1 speelt nacompetitie

 • Met een puntenaantal van 48 uit 24 wedstrijden heeft ons eerste elftal de tweede plaats in de ranglijst behaald.

  Al weken zag het ernaar uit dat deze plaats te doen was en tot de eindstreep heeft ons eerste deze plaats ook behouden. Een top prestatie. Dit betekent het spelen van de nacompetitie!

  3 juni start
  Onze eerste tegenstander zaterdag 3 juni is Schelluinen. Zij speelden dit seizoen 2e klasse en speelden om degradatie naar de 3e klasse te voorkomen. Groote Lindt 1 speelt nacompetitie in de hoop te promoveren naar de 2e klasse. Wie wint gaat door naar de volgende ronde op 10 juni.

  De aanvangstijd van de wedstrijd op 3 juni is 14.30 uur.

  Regels KNVB
  Met het spelen van nacompetitie heeft de KNVB wat regels opgesteld. Die gaan o.a. over wedstrijdregels, sfeeracties en ordemaatregelen. Van belang om te weten is dat:

  - Langs het veld mogen alleen non-alcoholische dranken worden meegenomen en gedronken in een plastic beker of plastic verpakking. Als de vereniging een aan de kantine grenzend afgebakend terras heeft, mogen op dit terras alcoholische dranken worden geschonken en genuttigd (echter alleen in een plastic beker of plastic verpakking)

  - Zelf meegebrachte consumpties / drinken mag niet op ons complex worden genuttigd.

  - Het is verboden om voor, tijdens en na de wedstrijd vuurwerk, fakkels en/of rookpotten af te steken. De vereniging stelt alles in het werk om te voorkomen dat er vuurwerk wordt afgestoken. Hierop zal door Groote Lindt-stewards op worden toegezien.

  Maar er mogen zeker ook heel veel dingen wel. Lees alles over wat wel en niet mag rondom de wedstrijd van 3 juni op: Nacompetitie | KNVB

  Tenslotte
  Er zal geen entreegeld worden gevraagd voor toegang tot het hoofdveld. Wel zal worden gevraagd deel te nemen aan de loterij ten gunste van ons pupillenkamp. Zoals bekend is er beperkte parkeergelegenheid om onze accommodatie en wij verzoeken onze leden en overige bezoekers zoveel als mogelijk lopend of met de fiets de wedstrijd te bezoeken.

  Wij danken jullie alvast voor het begrip, medewerking en support voor ons eerste elftal!