• Huidige Coronamaatregelen bij vv Groote Lindt

 • Update Corona 23 juni 2021

   

  We mogen weer, maar wel met afstand!

  Vanaf a.s. zaterdag 26 juni gaat de kantine weer open, maar wel met de 1,5 meter afstand als allesbepalende norm. Zolang er mensen zijn die niet gevaccineerd kunnen worden of nog niet (volledig) gevaccineerd zijn is het belangrijk voorzichtig te blijven en elkaar de ruimte te geven op drukke plekken. Zo kan worden voorkomen dat het virus zich toch weer verspreidt.

  Ook mag er weer gevoetbald worden voor alle leeftijden met publiek. Ook hier geldt dat u wel 1,5 meter afstand van elkaar moet houden.

  Tot en met 17 jaar
  Onze jeugd voetbalt dit weekend mogelijk nog voor de Regiocup. Leuk als u weer komt kijken naar uw zoon/dochter. Want wat hebben we dit met z’n allen gemist!

  Op 3 juli zijn alle kids van JO7  t/m J012 van harte welkom op het Oranjefestival. Nog niet aangemeld? Dat kan nog via deze link.

  Selectie
  Zaterdag speelt zowel Groote Lindt 2 (aanvang 12.30 uur) als Groote Lindt 1 (aanvang 15.00 uur) op sportcomplex RFC-weg in Rotterdam-West. Groote Lindt wordt gastvrij ontvangen op het kustgras van Rotterdam United (4e klasse). Gelukkig zijn er ook toeschouwers toegestaan.

  Overige teams
  Zover we nu weten spelen a.s. zaterdag JO19-1 uit bij Drechtstreek om 15.00 uur en het 6e om 15.00 uur thuis tegen Pelikaan 11.

  Vanuit deze plek willen wij u alvast een fijne zomer wensen. Hopelijk zien wij elkaar in de voorbereiding of met de start van het seizoen weer op de Lindt met nog minder maatregelen!

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur Groote Lindt