• Gemakkelijke middag voor Groote Lindt

  • Na de 0-2 thuisnederlaag in de beker tegen Klundert volgde de 2e bekerwedstrijd tegen zondag 5e klasser TPO. Op een nogal apart aanvangtijdstip van 18.30 uur werd er afgetrapt in Moerdijk op een uitstekende grasmat en onder een prachtig najaarszonnetje. 

    Binnen 5 minuten lag de bal in de touwen en wist Groote Lindt dat het een gemakkelijke middag zou worden. De ruststand van 0-3 had zeker hoger kunnen zijn als alle mogelijkheden door Groote Lindt waren benut. Ook onvoldoende  "balvastheid" en onzuivere passing waren de oorzaak van het uitblijven van meerdere doelpunten. TPO wist 2 keer in een één op één situatie voor de zwijndrechtse keeper te verschijnen die uitstekend redding bracht. 

    Ook in de 2e helft werd er direct gescoord en liep Groote Lindt verder uit. Door een driedubbele wissel bleef Groote Lindt de druk en drang naar voren houden. In de slotminuten wist TPO vanuit de omschakeling de eretreffer te maken. Voor de invallende duisternis werd een eindstand van 1-9 op het scorebord gezet. 

    Dinsdagavond staat de volgende oefenwedstrijd op het programma. Op Bakestein wordt vanaf 20.00 uur FC Binnenmaas ontvangen. Zaterdag wordt in de laatste bekerwedstrijd Virtus ontvangen. Aanvang 17.00 uur.