• Fijnaart JO9-2 - Groote Lindt JO9-3

 • Voor de laatste uitwedstrijd moesten we over de Moerdijk naar het Brabantse land. Het team voor vandaag bestond uit: Tim, Sam, Ruben, Remco, Jacco en Tom.  Dit betekende dat er geen wissels waren en dat iedereen de energie goed moest verdelen om de gehele wedstrijd goed uit te spelen.  Tom heeft het doel goed moeten verdedigen omdat keeper Jayden geblesseerd was.  Jayden kwam wel zijn teamgenoten aanmoedigen.   

  De eerste helft ging gelijk op. Er werd gespeculeerd over een wat zachte bal waardoor er soms hard geschoten werd. Het spel ging aardig op en neer. Tom stond goed te keepen en pakte zowel wat hoge als lage ballen. 

  Toen de spelbegeleider de uitbal naar Ruben rolde zag Ruben zijn kans en ging meteen op het doel af en scoorde de 0-1.

  Na een aantal kansen en een bal van Tim op de paal gingen we rusten met 1-1. 

  Na rust was het weer de beurt aan Groote Lindt om te scoren. Met een mooie voorzet van Ruben op Sam kon deze de 1-2 maken. 

  Helaas nam toen de tegenpartij het heft in handen en scoorden zij een aantal doelpunten achter elkaar.  (zij hadden wel 5 wissels)

  Sam kwam nog wel een keer goed door maar werd opgevangen door een achterblijvende speler. 

  Ook een tactische wissel om Remco en Jacco van positie te laten wisselen kon niet voorkomen dat deze laatste wedstrijd met 5-2 verloren werd. 

  Gelukkig mogen de spelers maandag alweer hun kunsten aan de supporters laten zien bij hun eigen toernooi op de Lindt.