• Er wordt veel gegeten op het Pupillenkamp

 • De voorbereidingen op het Pupillenkamp zijn in volle gang. We zijn zo enthousiast dat we dit jaar weer op Pupillenkamp mogen. Waar fanatiek gesport wordt, moet veel energie worden opgedaan. Eten dus! En daar wordt door een groep lieve vrijwilligers voor gezorgd.

  Iedere dag bij het ontbijt en lunch staat er een krat op tafel met allemaal lekkers erin zoals jam, pindakaas, hagelslag, chocopasta, maar ook boterhamworst, kipfilet en kaas. En heerlijk vers brood van de bakker. Met elke dag een extra verrassing zoals een gekookt eitje of een krentenbolletje, eierkoek en beschuit. Dus voor ieder wat wils. Ook verwennen wij de kinderen een keertje met broodjes knakworst en broodjes hamburger.

  Sponsoren of doneren
  U kunt helpen om al dit lekkers op tafel te krijgen. Omdat vorige jaren de crowdfunding een succes is geweest, vragen wij u om ons dit jaar weer te steunen. Dit kan digitaal door een product te sponsoren of geld te doneren via deze link.

  De producten die wij ophalen, wij doen de boodschappen voor u, gebruiken wij voor het ontbijt, lunch en diner.

  Wilt u het liever contant geven? Geen probleem! Er staat een kistje bij de bar waar u het in kan doen. 

  Producten vanuit huis
  Wilt u iets sponseren van producten en heeft u het al in huis? Ook geen probleem! U kan daarvoor een mail sturen naar: crowdfundinggrootelindt@outlook.com

  We hebben al een aantal producten gesponsord gekregen zoals fruit en groente van groenteboer De Koning en patat en snacks van Restaria de Patrijs. Super bedankt daarvoor!

  Wij hopen met uw hulp er weer een fantastisch Pupillenkamp van te maken.