• Einde corona crisis inzicht?

 • VV Groote Lindt heeft recent het corona-team opgeheven. Hopelijk voorgoed. Of dat werkelijk zo is, kan alleen de toekomst ons leren. Corona is voorlopig nog onderdeel van onze samenleving en een deel van onze leden ondervindt nog dagelijks de gevolgen.

  Direct na de eerste uitbraak van corona in Nederland heeft vv Groote Lindt een team opgericht om onze vereniging zo goed mogelijk door deze crisis te leiden. 

  Trots zijn we op het resultaat van samenwerking zowel binnen onze vereniging als met de gemeente, sponsoren en derden. Hierdoor hebben we de informatievoorziening naar onze leden en derden zo goed mogelijk kunnen optimaliseren met regelmatige updates.

  Dankzij de spontane medewerking van een aantal leden hebben we heel snel diverse “Groote Lindt tegen corona” acties uitgezet om iedereen een hart onder de riem te steken.

  We bedanken alle vrijwilligers en leden voor hun bijdrage, begrip en doorzettingsvermogen in de afgelopen moeilijke maanden.

  Voor nu wensen we jullie allemaal een ontspannen zomer waarbij we jullie verzekeren dat het crisisteam indien nodig, direct weer in actie komt!