• Eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen van JO9-3

 • Vandaag de eerste wedstrijd voor JO9-3 tegen Heerjansdam.Lekker fris begonnen de mannen aan de wedstrijd. Ondanks de nieuwe samenstelling van het team was er een goede verdediging en samenspel.

  Op naar het doel van de tegenstander. Al snel viel het eerste doelpunt door een hele mooie voorzet van Tom aan Remco werd de 0-1 gemaakt.

  Vlak daarna was er een korte rust. Marcel en Dave konden ze even een aanwijzingen geven en vol goede enthousiasme gingen ze verder. Keeper Jayden stond in de zon te kijken wat niet goed was, want al snel was het 1-1. Wel goed verdedigd, want Heerjansdam moest er moeite voor doen.  Niet veel later was het 2-1.

  Jayden heeft wel veel ballen tegengehouden, anders was het heel snel gegaan!

  Maar het geluk was weg, want er volgde 3-1 en kort daarop volgde de 4-1.

  En ineens was er een mooi samenspel tussen Sam en Remco, maar de 5-1 kwam toch helaas.  Heerjansdam ging weer richting ons doen, maar ohhhh wat een goede redding van Jayden.

  RUST!

  Na een goede peptalk van de trainers kwamen de mannen weer vol energie het veld op. Heerjansdam ging verder met aanvallen, maar door de goede verdediging van Tom en Tim kwamen ze er niet door. Toch bleven ze aanvallen, maar ook nu was Jayden er weer om de bal uit het doel te houden. Wat een keepertje zeg!! Maar helaas daar was dan de 6-1. Tom mocht de bal aftrappen. Daar was een mooi samenspel tussen Ruben en Jayden, maar wat een snelheid zat er bij Heerjansdam, weg was de bal. En daar was dan de 7-1.

  De mannen bleven goed verdedigen, verloren de moed niet ondanks deze stand. Er was veel druk op ons doel, maar de bal kwam niet meer tussen de palen. Corner voor Ruben bij het doel van de tegenstander was erg mooi, zo naar Remco en van hem naar Tom en zo naar Sam. Sam gaf alles voor deze bal, maar ohhhh???? Heerjansdam stond in de weg en ging naar ons doel met de bal. Maar het lukte niet om te scoren!! Een flinke teckel van Heerjansdam werd een vrije trap voor ons, maar helaas het bleef 7-1.
  Jullie hebben goed gespeeld mannen, zo de eerste wedstrijd na 4 trainingen.

  Volgende wedstrijd gaan we er weer voor!!