• Dit is een goed stel hoor!

 • Een oude uitspraak, terug in de tijd... NL selectie '88 tijdens het EK, maar een zeer passende uitspraak voor de JO13-2 groep dit afgelopen seizoen! 

  Onze JO13-2... een mooie mix van spelers uit 2011 met spelers uit 2012, deze laatsten kwamen direct uit de JO11-2 om JO12 over te slaan en dus ook voor het eerst te gaan spelen op een heel veld! Dat was in het begin toch best even aftasten voor spelers, ouders en ook de technische staf, maar eigenlijk zag iedereen al na de eerste oefenwedstrijd in Alblasserdam dat dit wel goed ging komen, met de oprechte complimenten van de tegenstander!

  En ja, de eerste competitiefase dus zonder puntverlies, met slecht 1 tegendoelpunt geëindigd op de eerste plek! Helaas wat pech gehad in fase 2, vaak de betere, zeker in het voetbalspel, maar toch te veel puntjes laten liggen waardoor we, zeer vertekend, onderin deze competitie eindigden. Fase 3 stond de groep er weer, spijtig genoeg wel dure punten tegen laten liggen tegen de lokale concurrenten (zij hadden ogenschijnlijk ook wel wat hulp hierbij nodig), maar wat een mooie fase was dit! Met 2 toetjes aan het einde! Winnen tegen de, toen koploper, Papendrecht en daarna ook nog stunten in een 'vol huis' uit bij Oranje-Wit, die dus ook kampioen konden worden deze ochtend.

  Wat een strijd hebben we gezien, en wat een saamhorigheid als team! Papendrecht toch kampioen, maar wij, Groote Lindt JO13-2, absoluut de sterkste in deze laatste fase en zeker ook met het mooiste verzorgde voetbal. Als trainer heb ik enorm genoten van deze groep! Ik wil alle spelers maar ook zeker de enthousiaste ouders bedanken voor al het plezier en betrokkenheid. Denk dat ik dit ook mag doen namens Martijn, Pepijn en Sven! Ook nogmaals bedankt voor de ontvangen presentjes, waardering is altijd leuk 😁

  De JO13-2 gaat komend seizoen helaas, helaas, uit elkaar vallen en zal worden verdeeld over 3 teams. Erg jammer natuurlijk, maar geloof me, ook dit komt vast weer goed en wie weet treffen veel kids elkaar weer het jaar erna! Iedereen een fijne vakantie gewenst, lekker blijven voetballen en afspreken met elkaar zou ik zeggen en dan zien wij elkaar weer in het nieuwe seizoen op de leukste voetbalvelden van Zwijndrecht en omstreken!

  Groetjes, Richard van Die