• Digitaal standenbord. Kunt u ons helpen?

  • Update 10 augustus: het scherm hangt! Iedereen bedankt voor het delen.
    Vorige week hebben we via Social Media een oproep geplaatst ivm het beschikbaar stellen van een TV/ monitor. Positief aan deze oproep was, dat iemand zijn TV beschikbaar stelde. Maar helaas zat er op deze TV geen noodzakelijke HDMI aansluiting en kon een correcte werking ook niet worden gerealiseerd met behulp van een verloopstekker. De reden, dat we deze oproep plaatste heeft te maken met de digitale transformatie die op dit moment achter de schermen plaatsvindt. 

    Deze transformatie maakt het namelijk mogelijk om op de plaats van het oude, vertrouwde Groote Lindt 1 standenbord een geheel nieuwe oplossing te realiseren. En om de informatie zoals standen van meerdere teams te tonen hebben we een TV/ monitor nodig. Bij voorkeur een monitor met een diagonaal van 35"-40" (en zoals aangegeven één HDMI aansluiting).

    Naast de TV/ monitor hebben we natuurlijk ook een beugel nodig om de monitor op te hangen met daarbij een specifieke media player. Totaal hebben we het hier over een investering van ca 1000 euro. Kunt u ons helpen om dit voor aanvang van de eerste bekerwedstrijd te realiseren? Stuur een bericht naar info@grootelindt.nl en we gaan er direct mee aan de slag.

    Alvast bedankt voor uw medewerking.