• DFC JO13-1 tegen Groote Lindt JO13-2

 • Zaterdagmiddag, 23 maart 2024, het weer is wisselvallig, zon, koud, wind en hagel en dat allemaal door elkaar, terwijl de Boys en Girl van Groote Lindt klaarstaan voor de match tegen DFC. Het veld ligt er strak bij en de enthousiaste fans van Groote Lindt verschuilen zich in de dug out. Natuurlijk kunnen we niet vergeten om onze vaste vlaggenzwaaiende held, Edward, een shoutout te geven! 

  Eerste Helft:

  We trappen af met een stevig defensief blok bestaande uit Tiemen, Thijs, Senna en Batu. Al snel gaat het los! Verschillende kansen en halve kansen voor Groote Lindt, helaas wordt het net nog niet gevonden. Maar dan...

  Jakko geeft een geniale steekbal op Maxim, die 'm er lekker in knalt, 0-1 voor ons! En alsof dat nog niet genoeg is, slingert Jakko een vette voorzet de zestien in, er ontstaat een scrimmage en daar staat 'ie, Adnan, de kleinste gast op het veld, maar met een grote kopbal, bam, 0-2! Hierna gaan de twee teams even de kleedkamer in, waar Richard van Die de kanjers van Groote Lindt wat aanwijzingen mee kan geven. 

  Tweede Helft:

  We zijn nog niet klaar met scoren! Jakko geeft weer een heerlijke steekbal, dit keer op Ahmed, die koelbloedig afrondt, 0-3! En dan hebben we nog een vrije trap van Shane op Brandon, die met een vette actie twee tegenstanders het bos instuurt en dan is het Adnan weer die 'm erin prikt, 0-4! Wat een show, jongens! 

  Een speciale shoutout naar keeper Jim, die ondanks de wervelende wind geen steek heeft laten vallen. Het was echt een teamprestatie van formaat vandaag. Als we blijven combineren en overspelen zoals vandaag, dan zijn we bijna niet te stoppen in deze competitie! 

  En daar klinkt het verlossende fluitsignaal van de scheids. Een topwedstrijd met een terechte winnaar: Groote Lindt! Op naar de volgende overwinning, Boys en Girl!