• De wedstrijd met de meeste goals!

 • Maandagavond 13 mei speelde Jo 10-2 de inhaalwedstrijd tegen EBOH Jo 10-2. In een heerlijk avondzonnetje starten ze om 18.30 de strijd. Binnen een minuut paast Jacco een bal naar Jesse die hopla zo de goal invliegt! Helaas is de vreugde maar voor even. EBOH laat het hoofd niet hangen en gaat fel in de tegenaanval. Ondanks veel verdedingswerk van Nienke en reddingen van Koen staat het binnen 6 minuten 1-6 voor EBOH.

  Jayden Klootwijk moest dit allemaal met leden ogen aankijken terwijl hij wissel was. Dat hebben we geweten, toen hij het veld in kwam was hij meteen fel. De bal komt meer richting de goal van de tegenstander. Meerdere keren gaan Jayden en Jesse op jacht om die bal te kunnen scoren. En jawel na de Time-out gaat hij er voor Groote Lindt voor de 2e keer in!

  Koen heeft meerdere mooie reddingen, zo klemt hij de bal een keer tussen zijn benen, terwijl hij op de grond zit en tikt hij hem meerdere keren over de goal heen, ook plukt Mirre hem een keer van de lijn, helaas kan GL niet voorkomen dat er heel wat goals door EBOH worden gemaakt.

  Na de pauze starten onze jongens en meisjes fris en fruitig en probeert EBOH een lange afstandsschot te filmen, maar nee, GL zorgt ervoor dat deze actie niet slaagt, applaus!

  Na de pauze wil GL toch echt wel wat goals maken en dat lukt!! Jesse krijgt meerdere keren de bal aangespeeld door de twee Jaydens en kan de bal mooi over de lijn trappen! Ook Mirre gaat in de aanval en geeft de bal mooi mee aan Jayden de Weert die het afmaakt, goal!

  Het mooiste doelpunt komt deze keer van Nienke, ze wordt mooi aangespeelt en haar schot gaat met een boogje over de keeper heen de goal in, wauw!

  Ondanks dat GL 9 goals maakt is het niet genoeg voor de winst, maar wel de meeste goals voor dit seizoen tot nu toe!