• De muziek achter de bar

 • Achter de bar is in de zomer van 2015 een "multi media toren" gerealiseerd. De diverse schermen worden aangestuurd via de PC die in de kast is weggewerkt. Hierbij willen we je een aantal aanwijzingen geven zodat je eenvoudig de kantine van beeld en/ of geluid kunt voorzien. In alle gevallen geldt: Zet de PC aan, aanmelden hoeft niet, zet de monitoren aan en eventueel de beamer. Geen geluid uit de boxen op het podium? Loop even naar het podium en controleer of de speakers aan staan of wijzig het geluidsniveau op de PC.

  LET OP! DIT MAG ABSOLUUT NIET

  • Log niet in met je persoonlijke account op Spotify, FOX of andere commerciële content aanbieders.
  • Installeer en/ of download geen andere programma's, maar maak gebruik van de aanwezige opties.
  • Sluit geen laptop, ipad of ander device direct aan op de beamer.

  RADIO

  Start CHROME en selecteer via de bladwijzerbalk je favoriete station.

  TELEVISIE

  Selecteer de Windows toets en start Interactieve TV Online App en selecteer de gewenste zender. Het is een App, dus ervaar je een hapering of een stilstaand scherm: sluit de App af en start hem opnieuw.

  DVD

  Plaats een DVD in de speler en selecteer de PLAY toets.

  POWERPOINTPRESENTATIE

  Plaats een USB stick in de PC en dubbelklik op de presentatie. Wil je de presentatie continue laten spelen? Gebruik dan de rechtermuisknop en kies voor "volledig scherm".

  MICROFOON

  In de kantine maken we gebruik van microfoons, die direct moeten worden aangesloten op één van de speakers. Achter de bar zijn zowel het juiste snoer als microfoons te vinden. Sluit het snoer aan op een speaker en regel het geluidsniveau om een brom tijdens je presentatie te voorkomen.