• De inschrijving voor het 27ste pupillenkamp is geopend!

  • Hallo Allemaal,

     

    De 27ste editie van het grote Pupillenkamp van Groote Lindt staat weer voor de deur! We gaan van 20 t/m 23 oktober in de herfstvakantie er weer een geweldige tijd van maken. We hebben wederom de prachtige locatie Heuvelsven (http://www.heuvelsven.be/) weten vast te leggen en gaan dus weer naar het buitenland, al is het Belgisch Limburg. Voor wie nog nooit is mee geweest vraag gerust rond in je team hoe leuk het is om dit mee te maken. Ook dit jaar ontbreekt het ons weer aan niets en hebben we een fantastisch programma. En als het weer net zo mooi is als vorig jaar dan mag je deze editie niet missen!  

    De inschrijving is geopend. Wacht niet te lang met inschrijven want er kunnen maximaal 80 kinderen mee en helaas is vol echt vol. Schrijf je hier in! (https://www.eventbrite.nl/e/registratie-pupillenkamp-groote-lindt-2018-49913088391) De kosten zijn 70 euro per persoon. Gaat er een 2de gezinslid mee dan zijn de kosten voor het 2de gezinslid 65 euro.

    Mocht je als begeleider mee willen stuur dan een bericht naar pupillenkamp@grootelindt.nl of spreek Arno Cok of Miranda Klootwijk aan.