• Tijden

    • De buitenbar is open vanaf 14u00 en sluit om 16u30.
    • Reserveer circa 30-45 minuten voor de onderstaande voorbereidende en afrondende werkzaamheden

    Kleding

    • In de bestuurskamer hangen aan de kapstok ING 3 sets polo's, fleece sweaters en caps. Deze kunnen door het barpersoneel worden ingezet.

    Parasol(s)

    • Een parasol kan eenvoudig worden opengeklapt. De bescherming kan achter de bar (tegen de gevel) worden bewaard.

    Prijslijsten

    • In de bestuurskamer (achter de bar) staan de prijslijsthouders en toegangsprijzenhouder.

    Geld

    • Het geldkistje (incl. wisselgeld) kan binnen worden gehaald bij Jan Jonas/barpersoneel.
    • Eventuele fooi apart en niet in het geldkistje.

    Water en stroom

    • Achter de loungebank ligt een stekker die er voor zorgt dat de buitenbar onder stroom wordt gezet.
    • In de kassalade (binnenbar) ligt een kraansleuteltje waarmee het aftappunt voor de buitenbar kan worden opengedraaid.

    Binnen halen (in en bij de koelcel):

    • Droge witte wijn, rosé (als het wat kouder is ws ook rode wijn), spa blauw, cola, fanta (spa blauw en limonade grote flessen).
    • Plastic glazen voor de wijn en limonade (wijn inschenken tot het randje halverwege)
    • Plastic glazen voor het bier
    • Pul + afschuimspatel (achter de bar vandaan)
    • Emmer sop en vaatdoek (keuken)
    • Enkele theedoeken (keuken)

    Biertap

    • De biertap kan door het buitenbarpersoneel zelf of door Jan Jonas worden neergezet.
    • Een vat kan worden gewisseld door de volgende personen: Jan Jonas, Monique van Gameren, Wouter Pons, Lennart Pons, Ed Meuldijk en John Ruijsenaars.

    Na afloop

    • Alles schoon neerzetten, hangen en plaatsen op de plek waar je het vandaan hebt gehaald.
    • Biertap schoonmaken, een doekje erover heen halen en plaatsen in de hal bij de bestuurskamer.
    • Parasol(s) omlaag en voorzien van de nodige bescherming.
    • Water en stroomvoorziening uitschakelen.
    • Geld tellen en totalen doorgeven aan Jan Jonas/ barpersoneel.