• Dag 3 de bonte Avond

  • Het is weer voorbij. Het veld is opgeruimd, de Penaltybokaal is vergeven enige wat rest nog is de Bonte Avond en de Prijsuitreiking. Doordat Jan Jonas met Jens en Isaque naar een KNVB selectie dag moest werd de Avond eenmalig gepresenteerd door Arno Cok (aldus Arno zelf).

    De hele maandag middag is er gestudeerd en geoefend op de stukjes die verzonnen waren door de kinderen met hun begeleiders. Om 9:00 uur was het zover de kinderen stroomde de recreatie zaal binnen gingen zitten en traditiegetrouw werd er met het stukje van de verzorging afgetrapt.

    Groep 1 volgde snel met hun feestelijke stukje Handen hoog. Groep 6 volgde met hun eigen versie Groote Lindt TV waarin verschillende personen van de vereniging aan bod kwamen. Groep 3 kwam met een Burlesque/Ballet  combinatie optreden. Groep 8 had een Goochelact. Sport en Spel stonden op het podium als de Village People. Groep 2 speelde de champions league finale tussen VV Groote Lindt en Feyenoord. Groep 4 voorkwam een overval bij het NOS journaal en Groep 7 sloot af met Jens en Isaque die halverwege binnen kwamen met een Quiz.

    Wilt u weten wie er gewonnen heeft? Of wilt u de optredens met eigen ogen bewonderen?

    Ga dan naar Fotogalerij à Pupillenkamp hier staan alle filmpjes te bewonderen/.