• Coronavirus

 • Het Coronavirus is dagelijks in het nieuws en houdt de gemoederen flink bezig. Ook vanuit VV Groote Lindt houden we het nieuws nauwlettend in de gaten.

  Het is bekend dat het virus overdraagbaar is van mens op mens en dat gaat natuurlijk gemakkelijk op plekken waar veel mensen bij elkaar komen. Ook onze voetbalvereniging is zo’n plek en we kunnen ons voorstellen dat u zich daarom zorgen maakt.

  Vooralsnog is er geen reden om trainingen, wedstrijden, de kantine of andere activiteiten af te gelasten. Zodra hier in iets verandert , laten we dit uiteraard zo snel mogelijk weten.

  Wij houden de berichtgeving in de gaten en besteden extra aandacht aan de adviezen van het RIVM: regelmatig handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken, schud elkaar niet de hand, drink niet uit elkaars bidon. Ben je recent in een risicogebied geweest meldt dit dan bij je leider.

  Krijgt u, of een naaste van u, last van griepachtige verschijnselen met koorts en kortademigheid, neem dan contact op met uw huisarts.

  Heb je vragen of clubzaken? Neem dan contact op met ons op.

  Heb je vragen over het coronavirus, dan verwijzen we je naar de GGD.

  Voor meer informatie over het Coronavirus verwijzen we naar 

  Alvast bedankt iedereen voor begrip en samenwerking, 

  Bestuur VV Groote Lindt