• Competitie seizoen ten einde…. Eind april volgt update over het verenigingsseizoen

 • De KNVB meldt dat het amateurvoetbalseizoen ten einde is. Dat meldt de KNVB na afloop van de persconferentie van Mark Rutte dinsdag 31 maart in een persbericht. Volgend seizoen begint elke club op het niveau waarop het huidige seizoen is begonnen. Er zijn dus geen kampioenen en degradanten.  VV Groote Lindt komt dus in het seizoen 2020-2021 ook uit in de derde klasse.

  Voorlopig is er tot en met 28 april geen voetbal, geen trainingen en geen activiteiten. De laatste week van april volgt een update. Als de overheid bepaalt dat voetballen weer veilig is en weer mag. Dan gaan we als VV Groote Lindt weer trainen en aan de slag met oefenwedstrijden en toernooien.


  We bedanken de vele Lindtenaren die diverse initiatieven  (o.a. Groote Lindt tegen Corona, De Groote Lindt Voetbal- challenge, de ‘Corona-fotoserie” etc) hebben opgezet om mensen te helpen, te blijven oefenen en het verenigingsgevoel te behouden. Nieuwe initiatieven worden zeer op prijs gesteld en jullie weten ons te vinden. 

  Tot slot rekenen wij op jullie begrip en hopen op jullie steun en loyaliteit in deze tijden.

  Houdt afstand, blijf gezond en let op elkaar! We hopen elkaar zo snel mogelijk weer op ons sportcomplex te kunnen ontmoeten.

  Het bestuur.