• Brazilië wint zaalvoetbaltoernooi

  • Op dinsdag 27 december jl. hebben de oudere jeugdteams van Groote Lindt een onderling zaalvoetbaltoernooi gespeeld in de Ridderhal in Hendrik-Ido-Ambacht.

    Er waren 40 spelers verdeeld over zes teams met landenteams als namen. De bal werd om 09.15 uur aan het rollen gebracht. Vanaf de eerste wedstrijd bleek al dat iedereen tot op het bot gemotiveerd was om te winnen. Er werden dus felle wedstrijden gespeeld waar iedereen van elkaar kon winnen of verliezen. Tijdens alle wedstrijden waren er heel wat hoogstandjes te zien, strijd en mooie doelpunten. Nadat ieder team 5 wedstrijden van 18 minuten had gespeeld, eindigde het toernooi om 14.10 uur. 

    Goed geregeld
    De organisatie was perfect in orde: zaalhuur gesponsord door MSG uit Zwijndrecht, voetbalshirts en drinken door De Lindt en ook een klein aandenken voor alle deelnemers aan deze dag. Onze topper Jaro kon ondanks zijn blessure toch enkele wedstrijden als scheidsrechter leiden. Verder gaat onze dank uit naar Marcel Wattimena en Marcel Miog voor de totale organisatie.

    Uiteindelijk was team Brazilië de winnaar van het toernooi. Gefeliciteerd Niels, Sven, Thom, Aziz, Liam, Ming Vu en Wessel!