• Bericht lichtjestoernooi

  • Aanstaande zaterdag staat de 6e editie van het Opkikker Lichtjestoernooi op het programma ! Graag willen wij u wijzen op een aantal belangrijke punten :

    Weersverwachting!

    Waar we de afgelopen dagen zachte temperaturen hebben gehad wordt dat aanstaande zaterdag helaas heel anders. De verwachtingen zijn dat het een koude zaterdag gaat worden met een temperatuur net boven het vriespunt. Echter wel droog met een winters zonnetje. In combinatie met een oostenwind kracht 6 betekent dit een nog koudere gevoelstemperatuur. Hierbij willen wij dan ook dringend adviseren qua kleding voor de kinderen hier rekening mee te houden. Uiteraard betekent dit dat voetballen in trainingspak(niet Groote Lindt presentatiepak!) gewoon is toegestaan. Verzoek is aan de teams om dan hesjes mee te nemen om zo tijdens de wedstrijd het onderscheid te zien.

    Afgelasting?

    Uiteraard hopen wij als organisatie dat het toernooi gewoon door kan gaan, maar zijn ons ook bewust van de weersverwachtingen. Mochten wij het als organisatie onverantwoord vinden om het toernooi door te laten gaan zullen wij dit via social media en internet bekend maken. Denk hierbij aan onze facebookpagina, twitter en de website van Groote Lindt. Bij een eventuele afgelasting hebben wij helaas niet de mogelijkheid om het toernooi door te schuiven naar een andere datum.