• Bekende Zwijndrechtse gezichten uit sportwereld doen oproep aan leden

 • Bekende Zwijndrechtse gezichten uit de sportwereld, waaronder onze Henny Wattimena, roepen in een video inwoners op om te lid te blijven van hun sportclub of vereniging. Met de boodschap "Ik blijf mijn club trouw! Jij toch ook!" willen ze de sportclubs, sportverenigingen en sportondernemers een hart onder de riem steken. 

  Hoewel de maatregelen voor de jeugd versoepeld zijn, als het gaat om buitensporten, blijft het voor een groot deel van de verenigingsleden nog steeds afwachten. Zij kunnen op dit moment niet terecht bij hun eigen vereniging of fitnessclub in Zwijndrecht en Heerjansdam. 

  Steunen door lid te blijven

  Wethouder Ronald de Meij (sport): "We weten niet hoe lang deze situatie nog aanhoudt en hoe die er in de toekomst uit gaat zien. Dat is lastig. Maar er komt een dag dat we weer met elkaar kunnen sporten op het veld, in de zaal, in het zwembad. Bij je eigen club of vereniging. Laten we er met elkaar voor zorgen dat al deze sportclubs in Zwijndrecht en Heerjansdam overeind blijven staan, zodat we straks weer kunnen knallen. Blijf daarom lid van je club, zeker nu!" 

  Bekijk de video 'Blijf je club trouw' via onderstaande link. Deze video is een initiatief van Sportplatform Zwijndrecht en de gemeente Zwijndrecht. 

  https://www.zwijndrecht.nl/Inwoners/Actueel/Nieuwsarchief/2021/April/Bekende_Zwijndrechtse_gezichten_uit_sportwereld_doen_oproep_aan_leden