• AS ZATERDAG 10/6 Nacompetitie: graag even jouw aandacht!

 • Aanstaande zaterdag speelt Groote Lindt de knock-outwedstrijd tegen vv Hardinxveld voor een plek in de finaleronde om promotie naar de 2e klasse. Na overleg tussen beide verenigingen is de verwachting dat de wedstrijd een behoorlijke publieke belangstelling zal trekken.

  Ook het gegeven dat er vrijwel geen enkele vereniging in onze regio nog actief is, zal zorgen voor extra toeloop. Kortom: wederom een gezellige drukte op ons complex. In het kader van deze drukte wil het bestuur u graag informeren over hoe een en ander in goede banen zal worden geleid.

  Programma
  13.00 - 14.15 uur
  Ballonen blazen / schminken op het terras voor de kantine. Meld je bij Linda of Heleen en laat je rood-wit schminken!
  (bij het opblazen van de ballonnen kunnen we nog hulp gebruiken!)

  13.30 uur
  Verwachte aankomst van de bussen uit Hardinxveld

  14.30 uur
  Aanvang Groote Lindt 1 – v.v. Hardinxveld 1 

  Mededelingen 
  De volgende (KNVB) spelregels zijn van toepassing voor het publiek

  • Zoals reeds gebruikelijk bij onze thuiswedstrijden zullen alle dranken vanaf 14:00 tot het einde van de wedstrijd in plastic glazen worden geschonken conform de regels van de KNVB.
  • Er wordt voor deze wedstrijd geen entree gevraagd. Wel zal worden gevraagd deel te nemen aan de loterij waarvan de opbrengst ten gunste komt van ons pupillenkamp. Het programmablaadje en tevens lotnummer wordt bij de ingang verkocht.
  • De poort richting het hoofdveld vanuit de kleedkamer is uitsluitend toegankelijk voor het arbitrale trio, de wedstrijd coördinatoren, de spelers en de begeleiding van de teams. Hier zullen stewards op toezien.
  • De tussenpoort van Pelikaan naar Groote Lindt is gesloten. Pelikaan is zaterdag gastheer van een event van de ING. Toegang naar het hoofdveld uitsluitend via de poort aan de voorzijde van de kantine.
  • Er zal bij toegang tot het hoofdveld gecontroleerd worden op vuurwerk, glaswerk en alcohol. Dit is verboden. De vereniging stelt alles in het werk om te voorkomen dat er vuurwerk wordt afgestoken. Frisdrank langs het veld is toegestaan uitsluitend in plastic. Ook hierop zal worden gecontroleerd.
  • Voor deze zaterdag zal de buitenbar geopend zijn op het buitenterras. Beperkt assortiment is beschikbaar in de buitenbar. Op het terras mogen (in plastic) alcoholische dranken worden genuttigd.
  • Zelf meegebrachte consumpties / drinken mag niet op ons complex worden genuttigd.
  • Parkeer uw auto in de vakken en niet op de stoep! Op bijgevoegde foto ziet u waar er geparkeerd kan worden met auto. Het is (van P1 t/m P5) circa 5 minuten lopen naar het hoofdveld. (Er kan gecontroleerd worden door de politie.)
  • Tenslotte: gezien de weersverwachtingen voor as zaterdag vragen wij het publiek rekening te houden met de hoge temperaturen. Dus smeer je goed in en drink voldoende.  Naast de ingang van de kantine is er een (gratis) drinkwatertappunt

  Uiteraard hopen wij op een massale ondersteuning met toeters, bellen, wc-rollen, spandoeken, etc. De steun van de supporters is en blijft van groot belang voor ons eerste elftal! Kom dus allemaal in het rood-wit om Groote Lindt aan te moedigen a.s. zaterdag!

  Wij verwachten een spannende wedstrijd en wensen iedereen op ons complex veel plezier a.s. zaterdag!