• Actie ZON: zonnepanelen geplaatst

 • We hebben mooi nieuws! Afgelopen zaterdag zijn er zonnepanelen geplaatst op het dak van de kantine. Met behulp van een aantal handige Lindtenaren (toppers!!) lagen de zonnepanelen in een paar uur op hun plaats.

  Een aantal weken geleden zijn we gestart met Actie ZON. Actie ZON was in het leven geroepen om met het kopen van zonnepanelen of delen daarvan de club te helpen om de stijgende energierekening omlaag te brengen.

  Tezamen met de Bosa subsidie van het rijk en de vele donaties van bedrijven, teams en individuelen met een warm hart voor Groote Lindt werd het mogelijk om met dit startkapitaal de zonnepanelen aan te schaffen.

  Bedankt
  Een enorme shout-out naar de mensen/bedrijven (en ook de anonieme gulle gevers) die met hun aankoop een startkapitaal voor elkaar hebben gekregen. Hier een opsomming van deze toppers:

  Groote Lindt JO19-1
  Groote Lindt 5
  Stefan Verkerk
  Johan Schot
  John Ruijsenaars
  Kevin Bijkerk
  Raymond Bezemer
  Dekkledenfabriek Willem de Jong BV
  Ster Cleaning BV
  JO13-1
  JO23
  VETS

  Super bedankt!

  Doneren kan nog
  We noemen steeds startkapitaal, omdat we eigenlijk best nog wat centjes kunnen gebruiken om de gehele lading aan zonnepanelen te kunnen betalen.

  Wil jij met je team, bedrijf of persoonlijk ook de club sponsoren en een zonnepaneel kopen? Dat kan! Kijk voor meer info en doneren: Groote Lindt Actie Zon - CM.com

  Je kunt nu alvast de nieuwe panelen aanschouwen op ons dak 😉.