• De "oude" aanhanger van de vereniging is per 01.01.19 met dank aan een anonieme sponsor vervangen door een nieuwe. Een goed moment om de wijze waarop we met de aanhanger willen en zullen omgaan met u te delen.

    Wanneer men in het bezit is van rijbewijs BE bestaat er een mogelijkheid om een aanhanger van de vereniging te gebruiken.

    Aangezien dit een aanhanger op kenteken is en de vereniging niet verantwoordelijk gesteld kan worden voor bekeuringen, of welke andere vorm van aansprakelijkheid dan ook, zullen wij voor het gebruik van de aanhanger €5,00/dag in rekening brengen waarmee de "huurder" verklaard alle aansprakelijkheid voor het gebruik van de aanhanger te aanvaarden en nimmer kosten ten gevolge hiervan bij de vereniging in rekening te brengen.

    Het gebruik van de aanhanger zal op de kassa worden aangeslagen (onder het tabblad eigen gebruik), er zal 2x een "Extra Bon" worden geprint op bon 1 zal de naam van de huurder worden vermeld, wanneer de aanhanger weer wordt afgemeld met inlevering van de 2de bon zal op de bon 1 de eindtijd en evt datum worden geschreven, deze bonnen zullen worden bewaard bij andere facturen zodat later bij een eventuele bekeuring vast gesteld kan worden wie deze heeft begaan en het bedrag door de vereniging kan worden verhaald op de huurder.

    De aanhanger sleutel zal worden uitgegeven door het onderhoud/ accommodatieteam.