• A-Selectie seizoen 2019/2020

 • De TC en Technische Staf is verheugd te kunnen meedelen dat er voor het nieuwe seizoen een sterke A-Selectie (GL 1 én GL2) gepresenteerd kan worden. Om diverse redenen (ambitie om elders in een hoger elftal te spelen, ambitie om elders of bij de Lindt in een lager elftal met vrienden te spelen, vervelende blessures, drukke werkzaamheden, algemene ontevredenheid en soms zonder opgave van reden!) stopten er dit seizoen een uitzonderlijk hoog aantal spelers en - zeker omdat er nog altijd geen continue aanvulling vanuit de jeugd is - waren er zeker 10 nieuwe spelers nodig om een selectie van 3 keepers en 36 spelers te formeren.

  De TC en Technische Staf hebben zich vooral op een aantal posities gericht waar we zeer onderbezet zouden zijn. Een aantal spelers is door de TC / trainers gepolst of ze interesse hadden bij Groote Lindt te komen voetballen, maar veruit de meerderheid van de nieuwe spelers die we presenteren hebben zichzelf aangemeld en daar mogen we als club best trots op zijn. Uiteindelijk is de teller bij 16 nieuwe spelers gestopt, een aantal waarop we niet voorbaat gerekend hadden, maar daarom niet minder blij mee zijn !

  Bij Groote Lindt wordt niet betaald, maar de combinatie van sfeer, goede faciliteiten en hoge ambities spreekt spelers aan. Met de selectie die wij presenteren is onze ambitie om met beide teams (zo lang mogelijk) voor de prijzen te gaan strijden en er een topseizoen van te maken. Wij kijken nu al uit naar Augustus ! Onderstaand het volledige overzicht van de belangrijkste mutaties in de selectie.

  Gaan :
  Patrick Tukker (Drechtstreek), Dennis de Koning (Bolnes), Gerald Verhoef (IFC), Rowdy Lingen (IFC), Robin de Boer (Pelikaan), Bas van Lenten (Heerjansdam)

  Stoppen :
  Kevin van Pelt, Roel Peterse (beiden blijven gelukkig aan GL verbonden !)

  Komen :
  Tom van Oorschot (VVGZ), Tim Willemstein (IFC Zo), Silvano Domacasse (FC Dordt Amateurs), Donovan Carolus (MOC’17), Joao Petti (IFC Za), Juhtlen Castillo (IFC Zo), Kevin Zimmerman (SSW), Ali Zahidi (IFC Za), Jozef Balaydin (IJVV De Zwervers), Jordan Balootje (VVGZ), Max Klop (IFC JO19), Mo Monadile (Pelikaan), Tim Los (VVGZ), Hassan Feizi (VVGZ), Ivan Reijerkerk (ZBC’97), Melvin Boezaart (Poortugaal)