• Wedstrijd verslag zaterdag 2 september Groote Lindt VR1

• De dames mochten in de 1e bekerwedstrijd het opnemen in en tegen Rijsoord. Een oude bekende waar het altijd een spannende strijd oplevert, zo ook deze keer. De eerste helft een veldoverwicht voor groote Lindt. De rijsoordse dames erg gevaarlijk in de counter. Het eerste doelpunt is voor Rijsoord, eigenlijk tegen de verhouding in. Maar de dames schakelen een tandje bij met veel corners tot gevolg. Melanie weet deze steeds gevaarlijk voor te zetten, maar de afronding ontbreekt. Het is Chelsea die een verkeerde uittrap van de keepster onderschept en met een sierlijke boogbal het net vindt. 1-1. Niet veel later zet Laura de 1-2 op het bord na een fantastische solo-actie. Toch is het mentaal ijzersterke rijsoord dat met een voorsprong de rust in gaat. Onoplettendheid in de verdediging resulteert in 2 tegendoelpunten, 3-2.
    Ook de 2e helft laat een mooie strijd zien. De rijsoordse aanvallers blijken over veel inzicht te beschikken en weten elkaar goed te vinden. De 4-2 staat al snel op het bord. Middenvelder annette krijgt dan vanwege grof spel ook nog een gele kaart waardoor er voor 10 min met 10 gevoetbald moet worden. Groote Lindt weet echter goed stand te houden en krijgt zelfs kansen en creeert weer een overwicht zeker na de terugkomst van Annette. Eerst is het Rie die scoort, niet veel later is de ommekeer compleet doordat Mimi de 4-4 maakt na goed doorzetten. Toch zijn het de dames van rijsoord die de overwinning weet binnen te slepen. Opnieuw een counter en een snelle omschakeling betekent 5-4, eindstand van een leuke pot voetbal.