• Aanmeldformulier: nieuw lid en overschrijving

  Van harte welkom bij VV Groote Lindt. Via het onderstaande formulier kunt u zich of uw zoon/dochter aanmelden als NIEUW lid van onze vereniging. Het formulier is de start van het digitale proces. Binnen enkele werkdagen na ontvangst van uw aanmelding (in Sportlink) neemt één van onze vrijwilligers contact met u op om uw aanmelding door te nemen. Heeft u na drie werkdagen nog geen reactie ontvangen, dan is er mogelijk iets verkeerd gegaan tijdens de digitale verwerking van uw gegevens. Wij verzoeken u om een e-mail te sturen naar contributie@grootelindt.nl zodat er direct actie kan worden ondernomen.

  Wij verzoeken u tevens om na het invullen van het aanmeldformulier direct een machtiging voor automatische incasso in te vullen. Hiermee bespaart u zich niet alleen geld, maar u maakt de inning van de contributie en het administratieve leven van onze vrijwilligers hierdoor een stuk eenvoudiger.

  Alvast hartelijk dank hiervoor. Het machtigingsformulier kunt u hier vinden.

  Overschrijving
  Wanneer u OVERSCHRIJFT van een andere vereniging naar Groote Lindt, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met onze ledenadministratie. Vul hiervoor dit vraagformullier in. Na ontvangst van het formulier neemt onze ledenadministratie contact met u op om telefonisch de overschrijving in werking te zetten.

 • Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Geboorteplaats *
  Land *
  Nationaliteit *
  Competitie *
  Bondssporten
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer *
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban
  Opmerkingen *
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!